Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schoonmaakacties Oud-Zuid

september 5 @ 11:00 - 12:30

Zoals bekend konden de schoonmaakacties in Oud-Zuid op 14 maart niet doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom zijn de schoonmaakacties verplaatst naar zaterdag 5 september.

Al een aantal jaren organiseert werkgroep leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes een grote schoonmaakactie in het Fokkerpark. En met succes. Dit jaar besloten Werkgroep Leefbaarheid Trouwlaan/Zeeheldenbuurt en Buurtraad Oerle zich bij deze schoonmaakactie aan te sluiten.
Zaterdag 5 september organiseren zij van 11.00 tot 12.30 uur een opruimactie van zwerfafval in en rond het Fokkerpark, in de omgeving van de Zuidkaap en bij het Transvaal- en Columbusplein en omgeving.

Wilt u meehelpen?
Jong en oud is van harte welkom!
Afvalgrijpers, handschoenen e.d. zijn aanwezig en Groen Xtra zal het verzamelde afval afvoeren.
Voor koffie, thee, fris en een boterham wordt gezorgd.
Als u in het Fokkerpark wilt meehelpen, kom dan op 14 maart om 11.00 uur naar de tafeltennistafel tegenover Sacharias Jansenstraat 19.
Wilt u bij de Zuidkaap opruimen, ga dan naar de hoofdingang van de Zuidkaap.
Het beginpunt van de schoonmaakactie bij het Transvaal- en Columbusplein is MFA Zuiderkwartier.

De werkgroepen leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes en Trouwlaan/Zeeheldenbuurt en Buurtraad Oerle zijn bereikbaar via info@wijkraadzuiderkwartier.nl en worden ondersteund door het sociaal werk van ContourdeTwern.

Deze schoonmaakacties zijn mogelijk gemaakt door ContourdeTwern, Gemeente Tilburg, Groen Xtra, het Oranjefonds en Wonen Breburg.

Gegevens

Datum:
september 5
Tijd:
11:00 - 12:30
Evenement Categorie: