aug 21st

MFA Zuiderkwartier bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus gevierd met veel activiteiten in en om het wijkcentrum. Een greep uit het programma.

De aftrap van het Zuiderplezier Festival is op donderdag 22 augustus met een gratis wijkontbijt voor jong en oud. Die dag zijn er ook workshops van Fysio, ’s avonds is er de Bingo XXL. De tweede dag van het Zuiderplezier Festival op 23 augustus heeft het thema ‘jong en oud’. Voor senioren is er die middag een high tea. ’s Avonds is er Disco XXL voor de jeugd.

Sport en spel

Op zaterdag 24 augustus staat Zuiderplezier in het teken van sport en spel. Van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen Gluren bij de Buren van het Zuiderkwartier, GGZ Breburg. De instantie aan de Piet Heinstraat 1 opent de deuren voor buurtbewoners. Opgeven is niet nodig en de koffie is gratis. Van 12.30 uur tot 16.00 uur wordt het voorterrein van het Zuiderkwartier omgetoverd tot een ‘Urban Sports Jungle’. Onder begeleiding van trainers van Buurtsport en Jongerenwerk R-Newt, waaronder R-Play, kunnen kinderen en jongeren meedoen aan een pannatoernooi, streethockey en diverse buitenspeelactiviteiten. Ook is er een pump-track waar je met een crossfiets, step of skateboard op kunt. De ‘urban sports jungle’ is er voor iedereen tussen 4 tot 24 jaar. Gratis entree. Verder zijn er die dag diverse gratis workshops voor de jeugd, zoals hoelahoepen en kickboksen. In de parkeergarage van GGZ is een pop-up lasergame-arena.

Zuiderbazaar

Afsluiter van het Zuiderplezier Festival is de Zuiderbazaar, op zondag 25 augustus van 12.00 tot 17.00 uur. Er is een rommelmarkt, er staan informatiekraampjes en er zijn diverse optredens. Ook voor de kinderen is er vermaak. Kijk voor het complete programma op www.facebook.com/zuiderplezier.

Swingen bij de Antilliaanse band Midi.

Laat een reactie achter

Uw naam *: Uw email *: Uw email adres wordt niet getoond bij uw reactie
Reactie*:

COPYRIGHT © WIJKRAADZUIDERKWARTIER.NL.
Design door Webdinge.nl