okt 11th

Geslaagde tweede editie Mix & Match

By Wijkraad Zuiderkwartier

In eetcafé Kolektivo vond op  zondag 8 oktober de tweede editie plaats van Mix & Match, een initiatief waarbij wijkbewoners en nieuwkomers elkaar konden ontmoeten. Het aantal aanwezigen overtrof de verwachtigen! De bezoekers kookten en aten samen. Mix & Match vindt elke eerste zondag van de maand plaats van 15.00 tot 19.00 uur. Er wordt niet alleen gekookt en gegeten, er wordt ook verteld over het aanbod van vrijwilligers in de wijk. De nieuwkomers kunnen aangeven waarbij zij hulp nodig hebben. Er zijn ook andere activiteiten, zoals een voordracht, spelletjes, muziek of een wandeling door de wijk. De volgende editie van Mix & Match is op zondag 12 november. In december is er geen Mix & Match. Aanmelden kan via info@wijkraadzuiderkwartier.nl.

Uw naam *: Uw email *: Uw email adres wordt niet getoond bij uw reactie
Reactie*: