nov 8th

Mix & Match

Door Wijkraad Zuiderkwartier

Een groep buurtbewoners en ondernemers uit de wijk nam dit jaar het initiatief voor een serie ontmoetingsmiddagen onder de naam ‘Mix & Match, waarbij wijkbewoners en statushouders elkaar kunnen ontmoeten. Op deze manier wil wijkraad Zuiderkwartier bewoners van de wijk Trouwlaan-Oerle-Uitvindersbuurt verbinden met statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning). De bijeenkomsten zijn elke eerste zondag van de maand tussen 15.00 en 19.00 bij café Kolektivo. De bezoekers koken en eten dan samen. Verder wordt er verteld wat er door de vrijwilligers aangeboden wordt en kunnen de statushouders aangeven waar ze in ondersteund willen worden. Daarnaast zijn er andere activiteiten, zoals spelletjes, een voordracht, voorlezen, muziek, dans, schilderen, fotografie of een wandeling door de wijk. De statushouders krijgen ook uitleg over het wijkcentrum en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk via het programma Accent op ieders Talent.

Uw naam *: Uw email *: Uw email adres wordt niet getoond bij uw reactie
Reactie*: