jan 30th

Schoonmaakacties Oud-Zuid

DoorWijkraad Zuiderkwartier | In Nieuws

Zaterdag 14 maart worden in Oud-Zuid van 11.00 tot 12.30 uur opruimacties van zwerfafval georganiseerd in en rond het Fokkerpark, in de omgeving van De Zuidkaap en bij het Columbus-/Transvaalplein en omgeving. Wijkwethouder Rolph Dols zal hierbij aanwezig zijn.

Wilt u meehelpen?

Jong en oud is van harte welkom!

Afvalgrijpers, handschoenen e.d. zijn aanwezig en de Diamant groep zal het verzamelde afval afvoeren. Voor koffie, thee, fris en een boterham wordt gezorgd.

Als u in het Fokkerpark wilt meehelpen, kom dan op 14 maart om 11.00 uur naar de tafeltennistafel tegenover Sacharias Jansenstraat 19. Wilt u bij de Zuidkaap opruimen, ga dan naar de hoofdingang van de Zuidkaap. Het beginpunt van de schoonmaakactie bij het Transvaalplein is MFA Zuiderkwartier.

Buurtraad Oerle en de werkgroepen leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes en Trouwlaan/Zeeheldenbuurt worden ondersteund door het sociaal werk van ContourdeTwern en zijn bereikbaar via info@wijkraadzuiderkwartier.nl

Deze schoonmaakacties zijn mogelijk gemaakt door ContourdeTwern, Diamant-groep, Groen Xtra, Gemeente Tilburg, het Oranjefonds en Wonen Breburg.

Laat een reactie achter

Uw naam *: Uw email *: Uw email adres wordt niet getoond bij uw reactie
Reactie*:

COPYRIGHT © WIJKRAADZUIDERKWARTIER.NL.
Design door Webdinge.nl