Oud-Zuid Koerier

ondertitel verdana italic 1000De Oud-Zuid Koerier is de buurtkrant voor de wijken Trouwlaan, Uitvindersbuurt, Zeeheldenbuurt en Oerle.
De krant verschijnt 5 keer per jaar.

Wijkkrant met opheffing bedreigd:

opheffing Wijkkrant

Redactieleden:

Anita Zeeman
Claudia van der Waal, Lay-out zie ook www.persoonlijkekunstencreatie.nl

Adverteren in de Oud-Zuid Koerier?

Iedereen die in Oud-Zuid Koerier wil adverteren kan contact opnemen met Jef Huijsmans, telefoon: 06 – 22 17 00 29
of e-mail: Oud-Zuid Koerier.

Wijkkrant de Oud-Zuid Koerier verschijnt 5x per jaar. Adverteren mogelijk vanaf € 15,00 zie afmetingen en tarieven: prijzen-adverteren-in-de-oud-zuid-koerier-2016

Bijzondere gebeurtenissen?

Wilt u daarover een stukje laten schrijven?
E-mail dan de redactie van de Oud-zuid Koerier

Uw bijdrage is altijd welkom! U kunt uw kopij aanleveren via e-mail: Redactie Oud-Zuid Koerier of bel: (013) 535 32 55

Enthousiaste redactie zoekt vrijwilligers

Het voortbestaan van de wijkkrant ligt in uw handen!

De redactie van de Oud-Zuid Koerier wil u graag ook in de toekomst van al het wijknieuws op de hoogte houden. Om dit te kunnen realiseren, is de redactie op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Op dit moment zijn er nog vrijwilligersvacatures voor de volgende functies:

Coördinator wijkkrant
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het bewaren van het algehele overzicht van allerlei zaken die met de krant te maken hebben. Je beheert bijvoorbeeld alle binnengekomen post, je zorgt dat kopij op de juiste wijze wordt verzameld, je onderhoudt contacten met externe partijen en je nodigt de redactieleden uit voor vergaderingen. Het is ook een pré als je enige ervaring hebt met het voorzitten van een vergadering, of als het je leuk lijkt om dit te leren. De sociaal werker die de redactie ondersteunt, zal je uiteraard op weg helpen en meer vertellen over alle ins en outs! Kent u iemand die niet in de wijk woont maar dit misschien een leuke functie vindt? Ook zij mogen uiteraard reageren op deze vacature!

Schrijver(s)
Vind je het leuk om verhalen uit de wijk op te halen? Om met mensen in gesprek te gaan? Om het verhaal achter het verhaal te ‘onderzoeken’? Vind je het bovendien leuk om teksten te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft niet alle wijkontwikkelingen te kennen, maar je bent wel nieuwsgierig naar wat er zich allemaal in jouw wijk afspeelt.

Acquisitie
Vind je het leuk om bij bedrijven, winkels of zzp’ers advertentieruimte in de wijkkrant aan te bieden? Dan zoeken we jou! De krant is afhankelijk van voldoende adverteerders om het voortbestaan te garanderen.

Redigeren
Ben je nieuwsgierig en duik je graag in de informatie? Ben je van de “puntjes op de i”? Lijkt het je leuk om artikelen zo leesbaar en begrijpelijk mogelijk te maken? Dan is redigeren iets voor jou! Artikelen screen jij op volledigheid, duidelijkheid en juistheid, zowel tekstueel als inhoudelijk. We zoeken iemand die zich echt in teksten vast kan bijten!

Lijkt één van deze functies je leuk of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de ondersteuner van de redactie:
Jasper Adolfs, sociaal werker ContourdeTwern T: 06-57 58 06 36 of e-mail de redactie

Bent u onderweg, wilt u iets opzoeken en heeft u de desbetreffende editie niet meer in uw bezit, dan kunt u de Oud-Zuid Koerier hieronder teruglezen.

Uiteraard blijven wij u tegelijkertijd ook gewoon van een papieren versie voorzien!

Veel – digitaal – leesplezier gewenst!

Vanaf editie november 2015  kunt u gewoon doorbladeren. Met  zie je de pagina’s op het hele scherm. Met ——- + kun je de pagina’s vergroten en met het pijltje kun je de pagina over het scherm bewegen en het stukje dat u wil lezen dichterbij halen. Met esc op uw toetsenbord komt u weer op het gewone scherm.

De oudere edities zijn te downloaden in een pdf bestand op uw computer. Niets uit deze uitgaves mag worden gebruikt voor commerciële, privé of vrijwilligers doeleinden.

Indien u iets wilt gebruiken voor welke doeleinden dan ook, neemt u dan contact op met de redactie.

Oud-Zuid Koerier december 2016

Oud-Zuid Koerier oktober 2016

Oud-Zuid Koerier juli 2016

Oud-Zuid Koerier april 2016

Oud-Zuid Koerier Januari 2016

Oud-Zuid Koerier Editie november 2015

Oud-Zuid Koerier oktober 2015.12 pg

Oud-Zuid Koerier juni 2015

Oud-Zuid Koerier april 2015

Oud-Zuid Koerier februari 2015

Voor de nostalgie nog een paar oudere versies:

sept2014

Oud-Zuid Koerier november 2014

sept2013

Juni2013

April2013

Deze pagina is gemaakt en wordt bijgehouden door Claudia van der Waal. Kost uw website u ook zoveel tijd, ik kan u helpen met het up-to-date houden van uw website. Voor een klein bedrag per jaar kunt u veel tijd besparen. Zie ook www.persoonlijkekunstencreatie.nl/websites/

• Recent nieuws

• Werkgroepen

Onze projecten
  • COPYRIGHT © WIJKRAADZUIDERKWARTIER.NL.