Stage- en werkervaringsplaatsen

Werkgevers uit Trouwlaan-Uitvindersbuurt zijn op zoek naar jou!

Het valt niet mee, een leuke baan vinden. Werkgevers hebben het voor het uitkiezen: een 25-jarige professional, zeer hoogopgeleid, met minimaal 20 jaar ervaring in de branche, rijbewijs B, in bezit van eigen auto, onmiddellijk én altijd beschikbaar. Tja, je moet wel heel bijzonder zijn om aan alle functie-eisen te voldoen.

Maar wat als wij je vertellen dat er in de wijk Trouwlaan-Uitvindersbuurt werkgevers zijn die op zoek zijn naar jou? Ook al heb je geen 20 jaar ervaring en ben je niet hoogopgeleid. Denk je dan: hoezo? Wie zijn die werkgevers? En hoe kom ik in aanmerking voor die plek? Ik wil een werkervaringsplaats, gewoon omdat dat een opstap naar een leuke betaalde baan kan zijn!

Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Meld je nu aan voor een stage- of werkervaringsplaats in de detailhandel, groen, ICT of horeca. Stuur een mail naar talentenbank@wijkraadzuiderkwartier.nl en vermeld: stageplaats of werkervaringsplaats. Als je een stageplaats zoekt, stuur dan je cv mee en geef de volgende informatie:

–    begin- en einddatum stage;
–    aantal stagedagen en -uren per week;
–    opleiding en opleidingsniveau;
–    korte omschrijving van de gewenste opdracht

Bent u ondernemer?

Er zijn al veel ondernemers uit de wijk die graag iemand een stage- of werkervaringsplaats aanbieden. Ben je een ondernemer uit de wijk en wil je meer informatie? Mail dan naar talentenbank@wijkraadzuiderkwartier.nl.

COPYRIGHT © WIJKRAADZUIDERKWARTIER.NL.
Design door Webdinge.nl