Leden voor Leden

Mana Gezondheidspraktijk wil de leden van ons netwerk graag kennis laten maken met de Traditionele Chinese Geneeskunde. Behalve therapie/coaching geeft Mana ook Qi Gongles en massage. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, aan je gezondheid wilt werken of je bent gewoon nieuwsgierig, iedereen is welkom een gratis proefles Qi Gong mee te komen doen. Speciaal voor leden van dit netwerk is er daarbij ook een eenmalige korting van 15% op een Tui Na massage van 1 uur, dat maakt dat de massage dan nog maar € 42,50 kost.
Wanneer je een ander blij zou willen maken met een massage, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, dan kun je ook een mooie cadeaubon bestellen.

Meer informatie:

www.mana-gezondheidsparktijk.nl
Bel of mail voor een afspraak 06-29133946 of chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl

Eenmalig 10% korting op de eerste opdracht bij Chapeau Tekstbureau!