jun 20th

Drukbezochte zomerborrel in Buurtmoestuin Korvel

DoorWijkraad Zuiderkwartier | In Nieuws

Een prachtige, wat verborgen tuin in de wijk, 100 bezoekers en een stralend zonnetje vormden dinsdagavond 18 juni de ingrediënten voor een zeer geslaagde zomerborrel van Accent op Ieders Talent.

Zo’n 100 buurtbewoners wisten die dinsdagavond de weg te vinden naar de Buurtmoestuin Korvel, om daar de zomerborrel te vieren van het programma Accent op Ieders Talent. Het aantal bezoekers overtrof alle verwachtingen van de organisatie. In de tuin, die op dit moment volop in bloei staat, was van alles georganiseerd. Zo konden buurtbewoners kennismaken met de stadsimker, die een demonstratie honingslingeren gaf. Jos, een vaste bezoeker van de Buurtmoestuin, gaf een demonstratie van het roken van forellen. Natuurlijk konden de aanwezigen proeven van deze lekkernij, en ook forellen kopen om er thuis nog even van te genieten. Er was ook courgettesoep uit eigen tuin. Verder waren er vers gemaakte Turkse hapjes verkrijgbaar. Wie wilde, kon een rondleiding krijgen door de Buurtmoestuin. En natuurlijk was er volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken of bij te praten; het motto van deze ontmoetingsavonden, die tweemaal per jaar plaatsvinden, is immers ‘kennen en gekend worden’!

De Buurtmoestuin was voor velen een onbekende plek in de wijk. Menig bezoeker was dan ook aangenaam verrast door deze verborgen parel in de eigen buurt. De groep bezoekers was zeer gevarieerd: van mensen die bekend waren met het programma, tot buurtbewoners die toevallig tijdens een wandelingetje langs de tuin kwamen. Het was in elk geval een zeer sfeervolle avond. Met dank aan de organisatie, de vrijwilligers van de Buurtmoestuin Korvel en alle bezoekers!

Meer weten over het programma Accent op Ieders Talent? Kijk dan hier of bel 013-535 32 55. En ben je nieuwsgierig geworden naar de Buurtmoestuin Korvel? Neem dan een kijkje op hun internetpagina of Facebookpagina.

2 Comments to "Drukbezochte zomerborrel in Buurtmoestuin Korvel"

 • John
  21 juni 2019 at 18:56

  Het was hardstikke gezellig

 • Lieneke
  2 juli 2019 at 11:17

  Ontzettend gaaf, wat was dat mooi, ontroerend, jullie hadden het goed voor elkaar…
  Kennen en Gekend worden… was echt van toepassing die avond. SUPER

Laat een reactie achter

Uw naam *: Uw email *: Uw email adres wordt niet getoond bij uw reactie
Reactie*:

COPYRIGHT © WIJKRAADZUIDERKWARTIER.NL.
Design door Webdinge.nl